Over Huureentapje.nl

Natuurlijk bent u benieuwd naar wie wij zijn en wat we doen

Huureentapje.nl is een jong dynamisch bedrijf dat zich nu ruim 15 jaar bezig houdt met het verhuren van diverse soorten tapinstallaties. Zowel bij u thuis, bij bedrijven en andere unieke locaties. Wij faciliteren evenementen van 10 tot wel 1000 personen. Voor elke gelegenheid bent u bij ons aan het juiste adres!

Om u een idee te geven hebben wij bijvoorbeeld voor kleine gelegenheden onze  tapbutler of de tafeltap. En voor uw tuinfeest, straatfeest of open dag onze mobiele tapbuffetten. Op zoek naar een luxere look voor uw feest? Dan hebben wij de keuze uit diverse barombouw mogelijkheden. Kijk rustig rond op Huureentapje.nl en aarzel niet om bij vragen contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord!

Mobiele Tapbuffet

Onze mobiele tapbuffetten zijn allemaal voorzien van een spoelbak met spoelborstel, spoelmiddel, afschuimer en vilten. We hebben ze in diverse maten, variërend van 1 meter tot 2 meter. Mocht dit nog niet voldoende zijn dan kunnen wij hier ten alle tijden een uitgifte buffet tegen aan plaatsen.

Naast onze tapinstallaties kunnen wij u ook voorzien van diverse andere materialen zoals (sta)tafels, koelkasten, barkrukken en bijpassende glazen. Ook kunnen wij uw bar leveren met een steigerhouten ombouw met daarbij de bijpassende barkrukken en tafels.

Steenberge Premium Pils

Omdat wij niet gebonden zijn aan een brouwerij, kunnen wij u een keuze bieden uit diverse  soorten bier, zowel op fust als in krat. Een pils waar wij u graag kennis mee zouden willen laten maken is Steenberge Premium Pils. Een bier waarbij de smaak en beleving een mooi geheel vormen.

Steenberge Premium Pilsener wordt met Nederlandse nuchterheid in België gebrouwen en staat voor kwaliteit, maar dan zonder de hoge prijzen. Een bier met body! Een fris en helder pils waarvoor enkel de beste ingrediënten goed genoeg zijn. Met zorg gebrouwen om met elkaar te drinken.

Naast een grote keuze van diverse soorten bier hebben wij voor u ook een ruim assortiment wijn en frisdranken.

Wij wensen u veel plezier met de voorbereidingen en hopen u snel te ontmoeten.

Team Huureentapje.nl

ADRES
Kapt. Hatterasstraat 1-17
5015 BB Tilburg
SOCIAL
CONTACTS
06-57313072
06-22935805
info@huureentapje.nl
nl_NLDutch